Innovation med AI

Vi utvecklar AI-programvara och modeller (Machine Learning) till era behov. Innovation handlar även om att välja framkomliga vägar och vilka kundbehov som just ni ska lösa. AI och Machine Learning har på senaste åren utvidgat det möjliga högst avsevärt -även för små och mellanstora företag.

Ai-utveckling

AI-projekt och mjukvaruutveckling på open source

Vi utvecklar och driftsätter AI-programvara för era behov exempelvis processoptimering, resursoptimering eller rekommendationssystem. Vi har tagit fram AI-applikation som agerar autopilot för styrsystem i tillverkningsindustri. Fråga oss så lämnar vi referenser.

Inom Machine Learning finns sedan några år otroligt mycket licensfria moduler att bygga egna AI-applikationer på. Tensorflow, XGBoost, Scikit learn är några programming frameworks som vi arbetar med idag.

innovation med AI utveckling
ai machine learning konsultation

Machine learning strategi

Branschkunnande + Ny teknik = Sant

Ert branschkunnande och er produkt know-how i detalj är en viktig utgångspunkt för att lyckas införa AI som förbättring av era produkter eller för helt nya produkter och tjänster. Produktion är också ett hett område för AI. Exempelvis till att trimma styrningen i tillverkningsprocesser etc.

Det finns spetskompetens om datastrukturer, algoritmer, kodning m.m. att få från oss och våra samarbetsparters, men det är ert kunnande som är grunden i att kunna erbjuda era kunder attraktiva innovativa lösningar som innehåller automation/AI/machine learning.

Cloud computing eller Egen mjukvara?