Ledarskap

Våra interrimschefer inom IT och HR är lyhörda och löser effektivt uppdraget. De värdesätter att inspirera er personal och de delar prestigelöst erfarenheter med er. Vårt erbjudande inom ledarskap och ledarutveckling innehåller:

Ledningsgruppsutveckling

Modern chef som inspirerar medarbetarna att ge mer

Vi hjälper era chefer att lyckas på jobbet. Vi kan utforma, initiera eller driva ett strategiskt initiativ. Flera gånger har vi haft uppdraget att med ’färska ögon’ analysera & utreda varför något går bra och varför något annat går mindre bra.

Ledningsgruppsutveckling för att Effektivisera Ledningsgruppens agenda, beslutsprocess och möteskultur.

Vi hjälper er även att ta fram förbättringsplaner, projektleda eller vara bollplank till er vid nya krävande situationer, exempelvis vid organisationsförändring eller vid omvälvande byte av prismodeller och affärsplanens inriktning.

Inspirerande_chef
Agila_Team

Ledarcoach

Att initiera självorganiserande team och Agila arbetsmetoder

Agila, kundtillvända, nyttofokuserade underifrån-upp arbetssätt är i tiden. Mycket går att ta till sig genom utbildningar och litteratur, men hur får man gnistan att tända i praktiken? En ledarcoach med rutin från Agilt arbetssätt stärker er och tillför erfarenhet och observationsförmåga som underlättar under införandet och den första tiden.

Tekniskt bokslut

Kontakta oss

Varmt välkomen att kontakta oss

Har du frågor eller fundering runt ledarskapsutveckling för din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.