Samarbete med RealTest inom mätteknik och datainsamling

Nyhet! Samarbetet med RealTest AB breddar Ledais erbjudande inom innovation med AI och Six Sigma. Vi samarbetar inom projekt och leveranser bl a till ABB, där mätteknik och datainsamling är viktig del och där leveranserna kan innehålla analys, styrning av produktionslinor och nu även AI-applikationer.

Västeråsbaserade RealTest är en stark spelare inom mätsystem och automation av test och mät. Vi kompletterar varandra mycket bra säger Thomas Nilsson på Ledai. När mätapplikationer bygger på plattformen RTP fås en kostnadseffektiv och säker integrerad lösning med testsystem, kundens befintliga system och nya AI-applikationer. Ledai står för AI-lösningarna i RTP och tillhörande databearbetning.

Den 11 november med dropin från kl 16 bjuder vi in till en kundkväll på vårt kontor i Västerås. Då berättar vi gärna hur vi kan effektivisera er verksamhet med hjälp av RTP plattformen, mättekniken och AI-teknik, berättar Jennie Parnesten, VD för RealTest. Lägg en kommentar om du är intresserad att deltaga på kundpuben den 11/11. Välkommen!

Dela artikeln 

Facebook
Twitter
LinkedIn