Besök vårt AI-labb!

Välkommen att besöka oss i Västerås och testa olika AI i vårt AI-lab!

 

Här kan vi ta en diskussion om en lyckad datastrategi för din verksamhets framtid. Eller så tar du med någon detalj som du producerat och är nyfiken på att förbättra. Vi visar praktiskt vad AI skulle kunna göra för er, labbet är riggat och klart med kamera för AI, ljudupptagning
för AI och flera exempel som vi gärna visar dig som inspiration. På Ledai arbetar vi med AI för att trimma en industriell #tillverkningsprocess, AI för #bildanalys, AI för ljud & #vibrationer, AI för #rekommendationssystem och #algoritmer för att tidigt upptäcka nya ovanliga händelser (detektera #anomalitet).

 

Tillämpningarna kan vara allt från att lyssna på en transmission för att höra slitage i växeln eller att koppla sig till ett styrsystem med OPC-UA för att generera bra börvärden, till att leta
och kategorisera revor i textilier…, eller någonting annat av allt som vi har arbetat med förut…
🤓

 

Du är välkommen att besöka oss fysiskt där vi bjuder dig som är följare på LinkedIn två timmars kostnadsfri hjälp inom våra kompetensområden Ledarskap, Datastrategi och Innovation med AI.

 

Hör av dig på mail thomas.nilsson@ledai.se eller telefon 010-17 90 400 så bokar vi in en AI-visning och rådgivning hos oss på Ledai, Hamngränd 6 i Västerås.

 

Vi ses!

 

Thomas, Kiran, Ingela, Torstein

Dela artikeln 

Facebook
Twitter
LinkedIn